Un nou premiu pentru Teatrul Tineretului

Un nou premiu pentru Teatrul Tineretului

Teatrul Tineretului are marea bucurie de a vă anunţa că actriţa Ingrid Robu a fost distinsă cu  Premiul pentru cel mai bun one woman show şi cu Premiul special oferit de Ziarul „Evenimentul“, în cadrul Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala Star“, organizat de Teatrul Municipal Bacovia din Bacău. Evenimentul decernării premiilor a avut loc aseară, pe 28 aprilie. Anca Sigartău, noul director general al teatrului din Bacău, i-a înmânat premiul, felicitând-o cu multă căldură pentru performanţa sa.

Spectacolul Teatrului Tineretului, Fetiţa soldat, de Mihaela Michailov, regia: Adrian Tamaş, scenografia Romulus Boicu, muzica: Cezar Antal, a deschis „Gala Star“, concurând alături de alte opt producţii.

„Gala Star“ este un festival-concurs internaţional, ajuns la a X-a ediţie, care se adresează artiştilor cu posibilităţi de expresie deosebite, valorificate în toate formele de spectacol de tip one-man-show: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă, stand-up comedy.

Felicitări, Ingrid!

(Raluca Naclad – secretar literar)